Letos za vas pripravljamo že
26. BIOEXO!

Dogodek, ko se združimo vsi člani društva Bioexo in vam pripravimo 3dnevno druženje z našimi ljubljenčki!

Kako smo se imeli na prejšnji razstavi.

Datum in lokacija razstave 26. Bioexo 2019 bo objavljeno v kratkem!


Aktivnosti na razstavi

Tudi tokrat vam pripravljamo čudovito razstavo s poudarkom na burmanskih in mrežastih pitonih, velikih kuščarjih, eksotičnih pticah in dodali smo večje področje akvaristike. Tako boste lahko v živo videli številne nestrupene kače, zanimive kuščarje, žabe, paličnjake, dihurčke, ježke in žuželke, maine coon mačke ter podganice.

V popestritev vam pripravljamo tudi delavnice in predavanja z zelo zanimivimi tematikami.

IGRALNICA DIHURJEV

Pripeljite svojega dihurčka

V igralnico dihurjev lahko pripeljete svoje živali (dihurja ali podganico), vendar s pogojem, da so zdrave, veterinarsko pregledane, cepljene proti kugi, tretirane proti parazitom, čipirane, cepljene proti steklini in s potnim listom ...

IGRALNICA PODGANIC

Spoznajte podgance od bližje.

Zadnja leta se podgane čedalje bolj uveljavljajo kot hišni ljubljenčki. So izjemno inteligentne živali, nekateri njihovo inteligenco primerjajo celo s pasjo. Domače podgane so daleč od umazanih in nevarnih divjih podgan, kot si jih predstavljamo, so izjemno čiste in družabne živali, ki so lahko v pravih rokah izjemen ljubljenček.

OGLASNA DESKA

Podarim, prodam, kupim, menjam

Imate doma star akvarij, ki se ga želite znebiti, ali morda hrano, opremo od prejšnjega ljubljenčka in bi jo radi prodali? Na razstavi lahko izpolnite obrazec naše oglasne deske in podarite ali prodate opremo oz v kolikor iščete nekaj podobnega morda najdete na oglasni deski 🙂

ZBERI VSE ŽIGE PO RAZSTAVI

...in se poteguj za lepe nagrade

GOSTINSKA PONUDBA BAR ŽOLNA

Iz razstave ne boste odšli lačni, saj Bar Žolna ponuja mesne in vegetarijanske jedi za vse okuse.

JAHANJE LIPICANCEV

PODPIRAMO SLOVENSKE REJCE: na sami razstavi najdete slovenske rejce, ki predstavljajo svojo dejavnosti in pri katerih se lahko dogovorite za nakup živali ali opreme

Program razstave

Petek pomlad 2019:

 • 9:00 - 19:00 odprtje razstave eksotičnih živali
 • 14:00 - 19:00 Otroški Facepainting in pletenje kitk z vmesnimi pavzami
 • 15:00 ustvarjalna delavnica
 • 16:00 hranjenje bradatih agam
 • 16:15 hranjenje legvanov
 • 16:30 hranjenje kameleona
 • 17:00 Predavanje ( v pripravi )
 • 18.00 Odpravljanje strahu do ptičjih pajkov in kač - vodena delavnica pod vodstvom Jerce Starc, za omejeno število oseb (potrebne so prijave na info@bioexo.com)

Sobota pomlad 2019:

 • 9.00-19.00 Otroški Facepainting in pletenje kitk z vmesnimi pavzami
 • 10:00 hranjenje bradatih agam
 • 10:15 hranjenje legvanov
 • 10:30 hranjenje kameleona
 • 11.00 Odpravljanje strahu do ptičjih pajkov in drugih gomazečih bitij - vodena delavnica pod vodstvom Jerce Starc, za omejeno število oseb (potrebne so prijave na info@bioexo.com)
 • 15.00 Ustvarjalne delavnice za otroke
 • 16.00 Odpravljanje strahu do kač - vodena delavnica pod vodstvom Jerce Starc, za omejeno število oseb (potrebne so prijave na info@bioexo.com)
 • 15.00 - 19.00 v sodelovanju z Veterinarsko fakulteto Veterinarski nasveti dr.vet med Urška Škufca odgovarja na vaša vprašanja glede veterinarske oskrbe živali.
 • 17.00 Predavanje: ( v pripravi )

Nedelja pomlad 2019:

 • 9.00 - 19.00 Otroški Facepainting in pletenje kitk z vmesnimi pavzami
 • 10:00 hranjenje bradatih agam
 • 10:15 hranjenje legvanov
 • 10:30 hranjenje kameleona
 • 11.00 Odpravljanje strahu do ptičjih pajkov in drugih gomazečih bitij - vodena delavnica pod vodstvom Jerce Starc, za omejeno število oseb (potrebne so prijave na info@bioexo.com)
 • 15.00 Ustvarjalne delavnice za otroke
 • 16.00 Odpravljanje strahu do kač - vodena delavnica pod vodstvom Jerce Starc, za omejeno število oseb (potrebne so prijave na info@bioexo.com)
 • 17.00 Predavanje :  v pripravi )
 • 19.00 zaprtje razstave

Kako do razstave?

Z avtom

Iz smeri avtoceste, avtocesto oziroma obvoznico zapustite pri izvozu Ljubljana Center, na tretjem semaforju zavijete levo in po 800m zagledate napis Veterinarska fakulteta, tam zavijete levo in do konca ceste pridete do šole, kjer ob levi strani zapeljete na parkirišče, kjer upoštevajte navodila varnostnikov in ste pri nas. Malo naprej iz te smeri se nahaja trgovski center Murgle.


Z avtobusom

Do razstave vozita enka in devetka. Postaja enke kjer izstopite je Krimškova, od tam je 2 min hoje do Bioexa. Postaja devetke je pa Murgle, od te postaje je pa 10 min hoje do Bioexa.
Parkirišče se nahaja v direkti bližini Bic srednje veterinarske šole in parkirišče veterinarske fakultete v neposredni bližini razstave.


Zemljevid
Zemljevid
OBVESTILO!
Datum in lokacija razstave 26. Bioexo 2019 bo objavljeno v kratkem!

Cenik vstopnic

Predšolski otroci, ljudje s posebnimi potrebami GRATIS
Šolarji, dijaki, študentje in upokojenci 5 €
Odrasli 7 €

Dodatne vstopnice

Družinska vstopnica 20 €

Za največ 2 odrasli osebi, ki sta v družinskem razmerju in otroci iz njune družine.

Praznovanje rojstnega dne 15 €
Skupinsko / družinsko vodenje 20 €

Velja ob vplačanih vstopnicah - posameznih ali družinskih. Potrebne predhodne prijave na info@bioexo.com ali 040/725-246 Nika

Voden ogled

Pomladno razstavo Bioexo bomo tudi letos podaljšali za en dan, tako da nas lahko šole obiščejo tudi v petek s šolskimi skupinami med 9. in 19. uro!

   Vodenje po razstavi poteka v skupini, kjer vas 2 animatorja popeljeta skozi celotno razstavo in imate možnost bolje spoznati živali in izvedeti prav posebne zanimivosti o vsaki živalski vrsti. Število ljudi v skupini je omejeno.

  Osnovnim šolam ob nakupu otroških vstopnic nudimo brezplačen voden ogled, brez dodatnih stroškov za učitelje (obvezne prijave na info@bioexo.com)

   Skupinsko / družinsko vodenje po razstavi 20€. Velja ob vplačanih vstopnicah - posameznih ali družinskih. Potrebne predhodne prijave na info@bioexo.com

 

PRIPOROČITE NAS!
Ste učitelj ali vzgojitelj v vrtcu? Preživite poučen in zabaven dan na razstavi Bioexo skupaj s svojimi učenci, brez dodatnih stroškov za vas. Za priporočilo vam podarimo brezplačne vstopnice za vašo družino.
00
Uspešno organiziranih razstav
000
Vrst živali na razstavi
00
Število članov, ki pripravlja razstavo
00000
Obiskovalcev do zdaj

Pomembno: za starše

   Dotikanje živali je možno samo pod nadzorom prostovoljcev. Ne dotikajte se jih brez vprašanja oz. dovoljenja!

   Po dotikanju živali, si obvezno razkužite roke. Razkužila so na voljo na razstavi. Obrnite se na prostovoljce.

  Če se bojite kač, predlagamo, da obiščete delavnico odpravljanja strahu do živali. Prijave na info@bioexo.com

   Če razmišljate o nakupu eksotične živali, imate na razstavi priložnost, da se pozanimate o negi in optimalnih pogojih, pri lastnikih in rejcih iz prve roke.

   Priporočamo prihod z mestnim avtobusom. Do razstave vozita avtobus št. 1 (enka) in avtobus št. 9 (devetka). Postaja enke, kjer izstopite je Krimškova, od tam je 2 min hoje do Bioexa. Postaja devetke je pa Murgle, od te postaje je pa 10 min hoje do Bioexa

Vas zanima kako potekajo priprave na razstavo? Spremljajte nas na Facebooku in Instagramu, kjer redno objavljamo aktivnosti priprav 🙂
Preverite tukaj
Vsi, ki bi na razstavi želeli sodelovati kot prostovoljec, razstavljalec ali ponudnik s svojo dejavnostjo nam pišite na info@bioexo.com ali 040/727-798 Aleš
Piši nam 🙂

Imate kakšno vprašanje?
Vprašajte nas po telefonu ali e-mailu!